Hvorfor sender forældre deres børn til efterskoler?

Rate this post

Sponsoreret indhold

Efterskoler er fantastiske steder for elever at vokse. De kan begynde tidligt. Og det kan anbefales hvis man ønsker selvstændig og modne børn.

Ofte sender forældre ikke deres børn til efterskole, men det er deres børn, der vælger at gå på efterskole. Den største grund til, at børn vælger at gå på efterskole, er fordi deres nuværende skole ikke kan tilbyde dem det fællesskab og den oplevelse det er at komme på efterskole. Der er heller ikke et konkurrencedygtigt nok program til, at en studerende kan drage fordel af sine talenter indenfor et givent område som f.eks. sport. På den anden side kan der være en studerende med indlæringsproblemer, som ikke kan understøttes i deres nuværende skole på grund af et stort klasseværelse eller andre begrænsninger.

Lær at stå på egne ben på efterskolen

I centrum for børnene på vej på efterskole er det, at det giver stærke faglige og sociale færdigheder, der forbereder eleverne på videregående uddannelser og verden bagefter. Skolelærere bruger dobbelt så meget tid sammen med deres elever som lærere i folkeskolen eller endog private dagskoler. Mange af eleverne siger, at deres lærere og undervisere har en meget højere kvalitet. Rådgivere på efterskoler har en meget mindre belastning end på de offentlige skoler.

En stor faktor på efterskoler er, at eleverne har tendens til at være mere motiverede til at lykkes. Mange af eleverne er motiverede af deres jævnaldrende. Endelig ser familier det som en one-stop-shop. Betydende at de kan give akademisk ekspertise og kombinere det med elite akademiske og atletiske programmer. Studerende, der virkelig ønsker, at dyrke deres interesser, behøver ikke spilde tid i transport, da de går 10 minutter for at komme til hockeybanen eller musikbygningen eller fodboldbanen. Studerende lærer ikke kun, hvordan de skal være uafhængige, deres eksekutive funktionsevne vokser – organisation, lederskab, tidsledelse, kritisk tænkning færdigheder mv.

Familier kan arbejde med en pædagogisk konsulent, der foreslår forskellige skoler baseret på dit barns akademiske profil, interesser og økonomiske behov. Levring Efterskole er en god hjemmeside for, at begynde at udforske. Mange efterskoler tilbyder åbnet hus eller besøgsdage, hvor du får en oplevelse af efterskolen. Efterskoler er ikke for alle, men de er vidunderlige steder for børn at vokse.

Når du sender dit barn i skole så sørg for, at barnet har en super god skoletaske, så ryggen ikke ødelægges på sigt. Skoletasken fra Ergobag er pt. et af de bedste og mest populære valg overhovedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *